Вторник, Октября 22, 2019
Тел.:  (068)-093-03-16
Моб.: (096)-076-44-96
Факс: (04631)-69-3-69
График работы:
Пн.-Пт.:   8:00-17:00
Сб.-Нд.:  выходной
Наша почта:
info@dsmayak.com
sales@dsmayak.com
Главная Статьи

Аналіз сортових ресурсів України гороху овочевого

Формування сортових ресурсів сільськогосподарських культур, зокрема і гороху посівного як зернового, так і овочевого напрямів використання, в Україні проводить Інститут експертизи сортів рослин відповідно до Методик проведення експертизи на ВОС (відмінність, однорідність і стабільність) та ПСП (придатність сорту для поширення).

Подробнее...

Дослідження можливості отримання ферментованої капусти з нестандартної сировини

Серед сучасного асортименту ферментованих овочів на ринку України найбільш затребуваним товаром залишається квашена капуста. Підвищений попит споживачів, особливо в зимовий період, зумовлений як високими органолептичними характеристиками продукту, так і високою харчовою цінністю.

Подробнее...

Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви

Морква є цінним овочем, широко розповсюдженим по всій території України. Завдяки агробіологічним показникам, тривалим терміном зберігання та технологічними властивостями, моркві приділяється велика увага. Головною причиною є не тільки яскраве забарвлення та смакові якості, а її технологічні властивості та хімічний склад. Особливо цінними є комплекси каротиноїдів, які мають ви¬соку стабільність, стійкість до впливів технологічного процесу та фізіологічну активність. Велике значення має β-каро-тин, який окрім провітамінних властивостей, проявляє ще й антиоксидантні, що має велике значення як в технологічних процесах, так і в підтриманні здоров’я людини. Продукти переробки моркви могли б бути джерелом зба¬гачення багатьох харчових продуктів цінними компонентами, які можуть не тільки підвищити харчову цінність, а й надати додаткових властивостей, покращити їх якість, продовжити терміни зберігання. Тому, проблема отримання натуральних полі функціональних продуктів з дешевої вітчизняної сировини – моркви є актуальною та своєчасною.

Подробнее...